Skola

Allt fler utbildningsföretag och skolförvaltningar diskuterar säkerhetsåtgärder som in- och utrymningslarm, id-kontroller, övervakningskameror och låsta dörrar för att hålla objudna gäster borta. Att se över skolans högtalarsystem och rutiner är ett enkelt första steg för att skapa en tryggare tillvaro för elever, personal och besökare. Vi har allt från enkla snabbtelefonilösningar till mer avancerade system för in- och utrymning.


Vid entréerip verso kortläsare

Med hjälp av porttelefoner kan man enkelt hålla vissa av skolans in-/utgångar låsta för obehöriga, men samtidigt låta elever, personal passera fritt och på ett smidigt sätt släppa in besökare.

Våra porttelefoner / intercom stationer finns i olika utföranden och kan anpassas efter behov med funktioner som kamera, kodlås, kortläsare.


I klassrum, lärarrum eller reception

Våra IP telefoner har specialfunktioner som gruppsamtal, PA-utrop, samtalsprioritering inlyssning och övertagande av samtal. För snabb, effektiv och säker kommunikation mellan olika klassrum och andra delar av skolan!

 
På skolgård, i korridorer, matsal och idrottshall
Med hjälp av takhögtalare och speciella hornhögtalare kan man snabbt nå ut med viktig information eller spela musik på gemensamma utrymmen som idrottshall och matsal.


Taggar: skolkommunikation, , inrymning, , utrymning, , PA-system, , skolsäkerhet,

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo