vård omsorg 000

Våra produkter är utvecklade och anpassade efter de höga krav som ställs på integritet och säkerhet inom vård & omsorg. Vi levererar pålitliga lösningar för kritiska larm och effektiv kommunikation, och tack var stabil och välbeprövad teknik kan vi minimera risken för störningar i nätverket. Vårt mål är att skapa tryggare arbetsplatser med förbättrad kommunikation, för att på så vis ge personalen en enklare och säkrare vardag

Broschyr    Gratis konsultation

%MCEPASTEBIN%

vård omsorg 005

Trygghet för anställda

Våra vårdverktyg är försedda med larm och möjlighet till positionering. Med en enda knapptryckning kan du som personal snabbt kalla på hjälp och tala om vart du är. 

vård omsorg 003

Trygghet för vårdtagare

 Larmknappar bidrar till ökad frihet och trygghet för vårdtagaren som alltid kalla på hjälp. Automatiskt larm kan skickas om vårdtagaren irrar bort sig så att man snabbt kan vara på plats.

vård omsorg 007

Integration

 Integrera smarta funktioner och appar för att minska arbetsbelastningen. Rätt larm till rätt person, dörröppning, videosamtal och administrativa uppgifter direkt från telefonen.

vård omsorg 006

Störningsfritt

Tiden är kritisk. Våra lösningar fungerar oavsett om mobilnätet ligger nere, så att du kan vara säker på att rätt information kommer fram till rätt person i rätt tid.

Larm och kommunikation med fokus på trygghet

SMART1 A Call
Flera av våra produkter är designade för att fungera dygnet runt och passa in i vårdmiljön. Vi erbjuder lösningar med fokus på trygghet, enkelhet och säkerhet för både personal och vårdtagare inom t ex. HVB, äldreboenden, servicehus och på sjukhus.


SMART1 är en specialutvecklad telefon och kan användas som en integrerad del i trygghetslarmsystemet med många smarta fördelar

  • Öppet operativsystem och appar avsedda för verksamheten
  • Personlarm för ökad trygghet
  • Positionering för att snabbt kunna lokalisera den som behöver hjälp
  • Toppdisplay för snabba notiser
  • Lokalt och störningsfritt nät


SMART1 är en smart anpassad telefon, utan de risker som finns med en traditionell smartphone, eftersom den inte är beroende av internet. Men precis som med en vanlig smartphone kan du närvaroregistrera, dokumentera, låsa upp dörrar eller bara snabbt kommunicera med kollegor, det är enkelt och görs direkt utan krångel. Detta är funktioner som bidrar till mindre spring och mer tid för mänsklig kontakt. Låt larmen gå direkt till rätt person så kan du skapa en tystare vårdmiljö och samtidigt skydda personlig integritet.

 


 

Behöver ni ett vårdverktyg för ökad säkerhet och tillgänglighet?

COBS har många års erfarenhet av larm och kommunikation inom vård och omsorg, och skräddarsyr lösningar efter krav och önskemål. Vi hjälper er att snabbt och effektivt kommunicera med varandra, att kunna ringa eller att besvara larm från behövande när tiden är kritisk.

 

Vill du veta mer?

Du får en kostnadsfri konsultation om du vill diskutera ämnet vidare. Jag berättar gärna om hur vi hjälpt andra kunder och kan förklara våra helhetslösningar för larm och kommunikation mer detaljerat.


Kontakta oss direkt eller fyll i dina uppgifter här bredvid så hör vi av oss inom kort!


Försäljning
+46 31 33 33 855
sales@cobs.se

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-postadress
Vänligen ange telefonnummer vi kan nå dig på
För att bli kontaktad av rätt person hos oss, beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller.
För att kunna registrera dig till vårt nyhetsbrev behöver vi ditt godkännande .
Jag är inte en robot
Uppdatera Invalid Input

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English