industri 004

Kraftfulla produkter, speciellt utvecklade för behoven inom tung industri eller andra krävande miljöer, såsom vägar och tunnlar. För förbättrad kommunikation fokuserar vi på robusta och slagtåliga apparater med grym ljudkvalitet. För ökad trygghet och säkerhet levererar vi ensamarbeteslarm, överfallslarm och exakt inomhuspositionering.

Gratis konsultation

industri 005

Robust & vandalsäkert

 Extremt robusta och specialbyggda apparater med ruskigt bra ljud, stora knappar, hotline funktion, EX-klassning o.s.v. 

industri 001

Ensamarbeteslarm

Överfallslarm med positionering, rycklarm och automatiskt larm om användaren faller, legat stilla för länge eller börjar springa

industri 002

Integration

Trådlösa telefonilösningar med systemintegration mot process, brandlarm och överordnade processystem typ Scada.

industri 003

Accesskontroll

 Porttelefoner för snabb och säker accesskontroll. Funktioner efter behov - kamera, knappsats, snabbval, blåtand, NFC...

norra länken

Avancerad IP-baserad nödtelefonilösning i Norra Länkens vägtunnlar


Hög trafiksäkerhet krävs i Norra Länkens långa berg- och betongtunnlar. Om en olycka inträffar ska det vara enkelt att sätta sig i säkerhet, utrymningsvägar finns därför med max 150 meters mellanrum. Varje utrymningsväg har ett hjälprum med utrustning för brandsläckning, samt hjälptelefon från COBS som är direktuppkopplad till trafikledningscentralen.

IP150 som används är en extremt robust IP-telefon och som utan problem kan placeras utomhus tack vare sitt vädersäkra och vandalskyddade hölje. Telefonanläggningen är uppbyggd med redundans så att fel inte ska påverka möjligheten att kommunicera vid behov, och hela systemet övervakas i realtid.

Fortsätt läsa...

Specialbyggda produkter för industrins hårda krav

C 3115 SMART1 IP150Många företag lyckas minska sina personalkostnader med hjälp av olika typer av teknisk utrustning och automatisering. Man har möjlighet att dra ner på antalet anställda och därmed blir ensamarbete allt vanligare. För att skydda de anställda kan våra bärbara telefoner kompletteras med automatiska larm i form av fallarm eller integrerad rörelsesensor.

C-31xx seriens telefoner är extra tåliga och passar utmärkt för tuffa miljöer som inom industrin. För miljöer med explosionsrisk finns specialbyggda produkter som även uppfyller ATEX-direktiven samt IEC för gas / damm enligt Europeisk och internationell standard.


Integration för fler möjligheter


Genom att integrera olika system med varandra, som till exempel brandlarm, driftlarm, övervakningskameror och porttelefoni, så kan man förbättra arbetsflödet avsevärt och spara både tid och energi. Att få snabb information vid exempelvis brand, inbrott eller stopp i produktion, gör att man kan minimera tidsförluster och förhindra skada på både person och egendom. Brytande / slutande kontakter integreras med enkelhet till vår larmserver för vidarebefordran ut till telefoner eller 3:e parts system via IP, RS232 eller SMS.  

Behöver ni en stabil, säker lösning för larm och/eller kommunikation? 


Vi hjälper er att snabbt och effektivt kommunicera med varandra, personlarm är inkluderat i lösningen. Skapa en trygg arbetsplats är personalen alltid har möjlighet att larma och kontakta kollegor när det behövs, eller att få kontinuerlig övervakning i riktigt kritiska applikationer. 

Vill du veta mer?

Du får en kostnadsfri konsultation om du vill diskutera ämnet vidare. Jag berättar gärna om hur vi hjälpt andra kunder och kan förklara våra helhetslösningar för larm och kommunikation mer detaljerat.


Kontakta mig direkt eller fyll i dina uppgifter här bredvid så hör vi av oss inom kort!


gunnar bild3

Gunnar Ekedahl
+46 8 621 16 72
gunnar.ekedahl@cobs.se

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-postadress
Vänligen ange telefonnummer vi kan nå dig på
För att bli kontaktad av rätt person hos oss, beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller.
För att kunna registrera dig till vårt nyhetsbrev behöver vi ditt godkännande .
Jag är inte en robot
Uppdatera Invalid Input

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English