• Start

Gammeluddshemmet känner trygghet genom personlig kontakt

På Gammeluddshemmets vård- och omsorgsboende känner sig både personal och boende trygga i att ha en väl fungerande kommunikationslösning.

Gammeludden

På Gammeluddshemmets vård- och omsorgsboende känner sig både personal och boende trygga i att ha en väl fungerande kommunikationslösning. Den personliga kontakten och den expertis som leverantörerna Wx3 och COBS har, gör att de stannat som nöjda kunder i över 10 år.
– Vi har en nära dialog så de känner verkligen oss och vad vi har för utmaningar. Det gör att Wx3 alltid kan hjälpa oss att förbättra våra kommunikations-lösningar, säger Daniel Rulander, VD på Gammeluddshemmet.

Läs hela reportaget här

COBS introducerar AMiE

COBS introducerar AMiE

COBS introducerar AMiE (Advanced Mobile Intelligence for Enterprises) som är en ny administrationsplattform med övervakning av funktionalitet och samtalsprestanda inom COBS DECT och VoWiFi system. AMiE är specifikt anpassad för att hjälpa företag och organisationer som vill försäkra tillförlitlighet och effektivitet i en högpresterande mobiltetsplattform. Om hög talkvaltet och tilllförlitlig dataöverföring till mobila appar är viktigt inom din organisation så skapar AMiE från COBS en mycket robust trådlös kommunikationsplattform för det. AMiE presenterar systemets status, kan automatgenerera notifieringar och grafiskt visualisera ett kvalitetsvärde för varje telefon och varje accesspunkt under pågående samtal.

Lever DECT än?

Hur säker och pålitlig ska kommunikationen vara?

Lever DECT än?

DECT, eller Digital Enhanced Cordless Telecommunications, är i allra högsta grad levande.
Våra smarta telefoner har blivit som en förlängning av oss själva. Det gäller även i arbetsmiljön. Men, trots bekvämligheten i att använda sin vanliga smarta telefon finns det tillfällen i arbetet där du behöver tillgång till pålitlig och säker täckning. Vi kallar det kritisk kommunikation.

COBS introducerar PAF+, en ny larmsändare med detektering av fallolyckor

 PAF

Med COBS nya PAF+ larmsändare ges möjligheten att utöver manuell aktivering av larm med knappen även automatiskt aktivera sensorn för hårda fall. Detta minimerar risken att brukaren lämnas utan uppsyn om ett fall ändå och olyckligtvis skulle ske. Målgruppen är bland annat äldre, brukare med Parkinson sjukdom och personer med generellt nedsatt rörlighet. 

AIR II - rörelsedetektor och dörrlarm

COBS lanserar AIR II med både IR-rörelsedetektor och dörrlarm

AIR II - rörelsedetektor och dörrlarm

Vem är i rörelse? Eller inte i rörelse?

Behöver du veta när människor kliver ut genom sin dörr, ur sin säng eller rör sig någonstans där de inte borde? Det gör vi möjligt! Vi är stolta över att vår populära trådlösa IR-kamera AIR fått förstärkning av AIR II, och bidrar till en säkrare arbetsmiljö.

Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi hälsar Claes Seth välkommen som ny Chief Technology Officer (CTO) på COBS AB. Med sina över 20 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling för trådlös kommunikation och personlig säkerhet tillför Claes mycket värdefull kompetens och spännande erfarenheter på COBS resa framåt.

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English