Articles in Category: COBS BLOGG

COBS introducerar PAF+, en ny larmsändare med detektering av fallolyckor

 PAF

Med COBS nya PAF+ larmsändare ges möjligheten att utöver manuell aktivering av larm med knappen även automatiskt aktivera sensorn för hårda fall. Detta minimerar risken att brukaren lämnas utan uppsyn om ett fall ändå och olyckligtvis skulle ske. Målgruppen är bland annat äldre, brukare med Parkinson sjukdom och personer med generellt nedsatt rörlighet. 

AIR II - rörelsedetektor och dörrlarm

COBS lanserar AIR II med både IR-rörelsedetektor och dörrlarm

AIR II - rörelsedetektor och dörrlarm

Vem är i rörelse? Eller inte i rörelse?

Behöver du veta när människor kliver ut genom sin dörr, ur sin säng eller rör sig någonstans där de inte borde? Det gör vi möjligt! Vi är stolta över att vår populära trådlösa IR-kamera AIR fått förstärkning av AIR II, och bidrar till en säkrare arbetsmiljö.

Vi söker nu en säljare/affärsutvecklare med fokus på vårdsektorn

Ny tjanst 2

COBS expanderar och nu söker vi dig som vill vara med att säkra COBS fortsatta framgång och ta täten som vår nya säljare / affärsutvecklare med fokus på vårdsektorn. Detta är en unik chans och för rätt person får du vara högst delaktig i att forma företagets framtida avtryck på kartan.

Mer om tjänsten hittar du hos vår rekryteringspartner Friday Tech Recruitment och du är välkommen att kontakta Rebecka Forsman som är rekryteringsansvarig för denna tjänst.

Lever DECT än?

Hur säker och pålitlig ska kommunikationen vara?

Lever DECT än?

DECT, eller Digital Enhanced Cordless Telecommunications, är i allra högsta grad levande.
Våra smarta telefoner har blivit som en förlängning av oss själva. Det gäller även i arbetsmiljön. Men, trots bekvämligheten i att använda sin vanliga smarta telefon finns det tillfällen i arbetet där du behöver tillgång till pålitlig och säker täckning. Vi kallar det kritisk kommunikation.

COBS introducerar AMiE

COBS introducerar AMiE

COBS introducerar AMiE (Advanced Mobile Intelligence for Enterprises) som är en ny administrationsplattform med övervakning av funktionalitet och samtalsprestanda inom COBS DECT och VoWiFi system. AMiE är specifikt anpassad för att hjälpa företag och organisationer som vill försäkra tillförlitlighet och effektivitet i en högpresterande mobiltetsplattform. Om hög talkvaltet och tilllförlitlig dataöverföring till mobila appar är viktigt inom din organisation så skapar AMiE från COBS en mycket robust trådlös kommunikationsplattform för det. AMiE presenterar systemets status, kan automatgenerera notifieringar och grafiskt visualisera ett kvalitetsvärde för varje telefon och varje accesspunkt under pågående samtal.

Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi hälsar Claes Seth välkommen som ny Chief Technology Officer (CTO) på COBS AB. Med sina över 20 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling för trådlös kommunikation och personlig säkerhet tillför Claes mycket värdefull kompetens och spännande erfarenheter på COBS resa framåt.

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English