AIR II - rörelsedetektor och dörrlarm

COBS lanserar AIR II med både IR-rörelsedetektor och dörrlarm

Vem är i rörelse? Eller inte i rörelse?

Behöver du veta när människor kliver ut genom sin dörr, ur sin säng eller rör sig någonstans där de inte borde? Det gör vi möjligt! Vi är stolta över att vår populära trådlösa IR-kamera AIR fått förstärkning av AIR II, och bidrar till en säkrare arbetsmiljö.

AIR II används för att övervaka närvaro och rörelse i rum, utan att upplevas som påträngande. Larm skickas vid behov. AIR II är särskilt lämpad för boenden, som äldreboenden, HVB och LSS.

Vår kund i Danmark har pilottestat AIR II med sitt larm- och kommunikationssystem på äldreboenden. De uttryckte positiv feedback för lösningens känslighet, att den kan placeras under sängar och hängas på väggar samt sättas på, stängas av och pausas. En eloge till vår alldeles egna Richard Olsson som drivit mycket av arbetet med AIR II.

Bland funktionerna i AIR II finns en rörelsedetektor som reagerar när någon: - Faller ur sin säng - Uteblir från sitt rum en viss tid - Är på väg upp ur sin säng och behöver hjälp Du hittar även funktioner som: - Vandringslarm/dörrlarm - Möjlighet att stänga av/pausa IR-kameran - Ställ in känsligheten utefter varje individs rörelsemönster.

Intresserad av att veta mer? Kontakta vår säljavdelning eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

FacebookLinkedin

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English