COBS introducerar AMiE

COBS introducerar AMiE (Advanced Mobile Intelligence for Enterprises) som är en ny administrationsplattform med övervakning av funktionalitet och samtalsprestanda inom COBS DECT och VoWiFi system. AMiE är specifikt anpassad för att hjälpa företag och organisationer som vill försäkra tillförlitlighet och effektivitet i en högpresterande mobiltetsplattform. Om hög talkvaltet och tilllförlitlig dataöverföring till mobila appar är viktigt inom din organisation så skapar AMiE från COBS en mycket robust trådlös kommunikationsplattform för det. AMiE presenterar systemets status, kan automatgenerera notifieringar och grafiskt visualisera ett kvalitetsvärde för varje telefon och varje accesspunkt under pågående samtal.

Detta gör att man på ett enkel och proaktivt sätt identifierar problemområden i t.ex. radiotäckning ellr problem med appar som utnyttjar processor eller batteri orimligt mycket. AMiE presenterar även batteristatus och antalet laddcykler som varje individuellt batteri genomgått. Detta ger en mycket effektiv batterihantering.

AMiE möjligör fjärrledes konfiguration och mjukvaruuppgradering vilket gr en snabbare service till slutanvändarna och sparar både servicekostnader och resurser.

AMiE är tillgängligt och kan adderas till COBS IP-DECT system samt till vårt sortiment av professionella VoWiFi- och LTE-enheter i Versity 92xx, 05xx oxh 96xx-serien.

COBS ligger i framkant inom mobilitet inom företag och organisationer med förmågan att stödja versksamhetskritisk kommunikation genom att övervaka användarupplevelsen i det trådlösa nätverket och på så sätt säkerställa optimal anslutning. 

Kontakta gärna Gunnar Ekedahl eller Ulf Valinder, säljare på COBS för att höra mer.

Gunnar Ekedahl | 0706-353 234 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ulf Valinder | 070-635 38 65 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

FacebookLinkedin

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English