Lever DECT än?

Hur säker och pålitlig ska kommunikationen vara?

DECT, eller Digital Enhanced Cordless Telecommunications, är i allra högsta grad levande.
Våra smarta telefoner har blivit som en förlängning av oss själva. Det gäller även i arbetsmiljön. Men, trots bekvämligheten i att använda sin vanliga smarta telefon finns det tillfällen i arbetet där du behöver tillgång till pålitlig och säker täckning. Vi kallar det kritisk kommunikation.

Fråga dig själv, vad händer om det inte finns täckning där jag befinner mig och det är en krissituation? Kommer jag vara OK och må bra? Kommer människor omkring mig vara OK och må bra?

I kritiska situationer där informationen måste nå fram, t ex i en patientsituation eller där det finns risk att du utsätts för våld, är situationer där våra DECT-lösningar får användaren att känna sig tryggare och mer säker. Hur? Genom att de vet att hjälp alltid finns tillgängligt på en armlängds avstånd, tack vare ett pålitligt trådlöst nätverk. 

Vill du veta mer om DECT och om det är en lösning för dig? Kontakta gärna vår säljavdelning för att lära dig mer om DECT eller våra andra lösningar inom Voice over WLAN eller mobila lösningar.

FacebookLinkedin

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English