• Start
  • Blogg
  • Vår WLAN smartphone Versity 92 vinner Red Dot designpris!

Vår WLAN smartphone Versity 92 vinner Red Dot designpris!

Vi är stolta över att kunna berätta att Versity 92-serien, vår Spectralink smartphone utvecklad för användning i professionella miljöer, nu vunnit pris i utmärkelsen för hög designkvalitet av Red Dot.

Red Dot Design Award är en av världens största och mest respekterade designtävlingar och vi blir extra stolta att juryn grundar sina beslut på kriterier som är viktiga även för oss på COBS, nämligen innovation, funktionalitet, övergripande kvalitet, lång livstid och ergonomi.

 V 92 Red Dot label scanner 002

Om vinnarna 9240 och 9253 i Versity 92-serien

Vi vet att en telefons utseende har stor betydelse för huruvida den kommer hjälpa eller stjälpa personalen. Versity 9240 och 9253 är bra kostnadseffektiva alternativ till övriga modeller av Versity, men med samma robusta och kompakta design. Man kan enkelt hålla den med en hand och nå alla viktiga funktioner såsom dess fysiska funktionsknappar, Push-to-Talk och den tydliga röda larmknappen. Detta gör det enkelt att arbeta och larma oavsett om telefonen sitter på ditt bälte, är i fickan eller i handen. Det kan till exempel handla om en ensamarbetare som råkar vara i en kritisk situation och med ett enkelt knapptryck behöver ringa efter hjälp. Vidare har telefonen riktigt bra ljudkvalitet som är pålitligt i professionella WLAN nätverk.

Versity 92 är perfekt för personal inom:

  • Restaurang & Hotell: Kompatibel med serviceordersystem och appar som hjälper er bli mer flexibla och effektiva för att möta och överträffa gästernas önskemål.

  • Butiker: Exempel på bra funktioner är scanning av priskoll, beställningar för hemleverans, inventering, larm från pantmaskin, kylar, frysar, m.m.

  • Vård- och omsorg: Versity har bland annat utbytbart batteri och laddfack för såväl smartphone som batterier och klarar av att rengöras flera gånger dagligen.

  • Sjukhus och Vårdcentraler: Egenskaper såsom integration med patientmonitorering och kallelsesystem, samt kvalitetsövervakning av mobilitetssystemet, m.m.)

 9240

Om Red Dot Award
Red Dot Awards internationella jury består av erfarna experter med olika fackkompetenser som träffas varje år för att välja ut årets bästa design. Att hitta en vinnare är en process som sträcker sig över en längre tid där juryn testar, diskuterar och når ett gemensamt beslut kring designkvaliteten. Varje år testas flera tusen bidrag innan en vinnare kan utses.

 

Om COBS
COBS AB är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös kommunikation och funktioner med fokus på säkerhet och trygghet.
Vi har sedan vi startade 1977 skaffat oss bred erfarenhet och kompetens av kommunikationslösningar och har ett konstant driv att hela tiden fortsätta utvecklas tillsammans med och för våra kunder.
Vill du testa vår Red Dot Award vinnare ute i er verksamhet? Kontakta våra säljare på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

Versity 9240
Versity 9253

 

FacebookLinkedin

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English