• Start
  • Blogg
  • Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi stärker upp organisationen med en ny CTO

Vi hälsar Claes Seth välkommen som ny Chief Technology Officer (CTO) på COBS AB. Med sina över 20 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling för trådlös kommunikation och personlig säkerhet tillför Claes mycket värdefull kompetens och spännande erfarenheter på COBS resa framåt.

Förutom att ha arbetat i Sverige har Claes över 12 års erfarenhet av arbete utomlands, från både USA och Nederländerna. Han har haft flera ledande befattningar inom FoU med mycket fokus på radioteknologi, hårdvara och programvarudesign. Detta i kombination med arbete inom både äldrevård och hälso- och sjukvård kommer vi kunna stärka COBS förmåga att tillhandahålla pålitliga och säkra kommunikationslösningar anpassade efter våra kunders behov.

 "Jag är väldigt glad för möjligheten att bli en del av COBS. Jag ser fram emot att ihop med teamet fortsätta utveckla våra trådlösa kommunikationslösningar och bidra till att förbättra en redan stark produktportfölj", säger Claes Seth. 

COBS arbetar nu hårt med att ytterligare förbättra produktportföljen och vi planerar att lansera flera nya produkter inom ramen för säkra kommunikationslösningar inom de närmsta månaderna. Vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla våra lösningar för att möta våra kunders behov och önskemål och sticka ut på marknaden. Vid behov samutvecklar vi lösningar direkt med våra kunder. 

”Vi har nyligen stärkt upp våra team inom service, support och sälj och jag ser fram emot att Claes ska bli en integrerad del av vårt team på COBS. Han kommer bli en viktig del i arbetet att samordna och driva strategin kring våra lösningar och produkter, i nära samarbete med våra leverantörer och egna utvecklingsteam”, säger Staffan Örnbratt, VD för COBS AB.

FacebookLinkedin

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English