• Start

landamäreskolanSkolan ska vara en trygg plats för elever, personal och besökare, och allt fler väljer att se över beredskapen med en genomtänkt plan för larm och kommunikation.

Vi levererar effektiva lösningar så att man snabbt och enkelt når samtliga i händelse av kris, samtidigt kan systemen användas dagligen, för rastsignaler, allanrop och telefoni.

  • Daglig kommunikation
  • Inrymning
  • Utrymning
  • Låsta dörrar

 

Landamäreskolan som har en planlösning med mycket glas och öppna rum, utan korridorer, valde ett högtalarsystem som når alla utrymmen, och med hjälp av ett datasystem kan man enkelt låsa ytterdörrarna. "Att kunna använda systemet för snabb, smidig kommunikation mellan klassrum och till rektorsexpedition blev en riktig bonus!", säger skolans intendent Susanne Arnudd 

 

Fyll i uppgifterna nedan för att hämta broschyren:

%MCEPASTEBIN%
Fält markerade med * är obligatoriska

Genom att hämta broschyren blir du automatiskt registrerad hos oss och samtycker därmed till att COBS AB databehandlar ditt namn och e-post. Är den här typen av lösningar inte riktigt din grej så kan du alltid välja att tacka nej till vidare kontakt och få dina uppgifter raderade.

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English