• Hem

Överfallslarm för en tryggare och bättre arbetsmiljö!

 hotell städning

Att känna trygghet i vardagen blir allt viktigare och extra höga krav ställs på personalens säkerhet. COBS överfallslarm är till för att skydda personal i utsatta miljöer, till exempel inom kriminalvård, handel, hotell eller vård och omsorg.

 


Vilken beredskap finns på din arbetsplats?

överfallslarm

Med COBS personsäkerhetssystem räcker det med en enkel knapptryckning för att tillkalla hjälp när en kritisk situation uppstår, signalen går direkt till kollegor, väktare eller polis. Larmet kan även skickas med positionsangivelse så att man omedelbart ser exakt var den nödställde befinner sig, detta ökar både effektiviteten och säkerheten.

Vi levererar bärbart överfallslarm, både med och utan möjlighet till tal. Larmen presenteras i klartext med ett meddelande i displayen på personsökare, korridordisplay eller telefon. Vid en hotfull situation är tiden kritisk och därför är snabb och tydlig presentation signifikativt för våra lösningar. Systemen baseras inte på GSM eller 3G utan byggs med lokal teknik för att vara oberoende av mobiltelefonsystem.


Ökad trygghet ger ökad trivsel
Vetskapen om att man snabbt och enkelt kan få hjälp om något oförutsett inträffar skapar trygghet, inte minst för personal som arbetar ensamma. COBS säkerhetslösningar ser till att man kan arbeta under lugnare, bättre och säkrare förhållanden, belastningen minskar och arbetet effektiviseras. Personalen får en trygg och mer harmonisk arbetsmiljö och vardag, med mindre stressrelaterade symptom och mindre sjukfrånvaro som följd.

 

  • a4u2_verfall
  • apager_verfall
  • c3110_verfall
  • smart1_verfall

Taggar: Överfallslarm,, Personlarm,, positionering,

COBS Sociala Media

linkedin rundfacebook rundlinkedin rundinsta rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English