• Hem

SMART1 - ett smart arbetsverktyg för kommunikation ombord

Informationsbehovet är stort, omfattande, krävande och väldigt varierande. SMART1 kan användas för både interna och externa samtal.

Skicka textmeddelanden, ta emot samtal eller kommunicera via den inbyggda komradiofunktionen ”Push To Talk”. Tillsammans med snabbtelefonintegrationen eller nödtelefonsystemet kan man kommunicera med bryggan eller få direkta utrop högtalande i telefonen. Att titta på bilden från en övervakningskamera direkt i sin telefon ger en snabb överblick. En bild säger mer än tusen ord.

 

Behov av att alltid vara tillgänglig och kunna ta snabba beslut finns ombord. Högtalande och direkt kommunikation med bryggan, larm från olika system och talkommunikation med maskin tillhör vanligheterna. Allt via lokalt radionät.

Personal med behov av att klarrapportera arbetsuppgifter sköter sin dagliga kommunikation via WiFi. Möjligheten att kunna larma i utsatta situationer finns alltid nära till hands. SMART1 har integration med de vanligaste förekommande brandlarmsystemen såsom Consilium, Siemens, Honeywell, m.fl.

  • smart1_0001
  • smart1_0002
  • smart1_0003
  • smart1_0004
  • smart1_0006

Används som ett professionellt arbetsredskap…

SMART1 kan användas som en del av trygghetslarmsystemet på ett äldreboende likväl som för kommunikation inom kriminalvården. Den smarta telefonen är utvecklad speciellt för verksamheter där tid och tillgänglighet är avgörande, där personal att på ett enkelt sätt behöver kunna kontakta varandra, svara på larm / samtal och samtidigt finnas där för andra

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English