Hotell Villa Anna

Villa Anna, ett av europas mest högteknologiska hotell valde COBS telefoner.

Hotell Villa Anna som ligger vackert beläget mitt i Uppsala centrum ger ett varmt och välkomnande intryck. Förutom hotellets läge, fastighetens utseende och möbler så har Villa Anna satsat stenhårt på att få en ”hemma hos” känsla och allt från mat och inredning till service och personal hålls på samma höga nivå.

Hotellet är toppmodernt och rummen är försedda med allt från Carpe Diem sängar, badkar med tassar och garderober med LED-ljus till egen bastu och jacuzzi.

Varje rum är utrustat med Crestron styrsystem där gästerna med hjälp av en liten smidig touchpanel kan styra både ljud, ljus, tv och värme.

COBS fick vara med redan när hotell Villa Anna startade i december 2009. I hotellets rum använder man sig av COBS trådlösa telefoner och den stilrena designen smälter fint in bland resten av inredningen. Att enkelt kunna få tag på hotellpersonalen är viktigt och det faktum att man här använder sig av bärbara telefoner ger gästerna både starkare hemkänsla och större frihet.

I hotellets kök använder man sig även där av COBS telefon berättar Rafael som är en av hotellets delägare. Där har man valt en mer robust modell som bättre klarar av tuffa miljöer med stekos och fett. Rafael är mycket nöjd med telefonens hållbarhet.

För att skydda de gäster som känner sig hotade har Villa Anna även valt att investera i COBS överfallslarm. Larmknapparna är små och smidiga att bära med sig och ökar tryggheten bland både gäster och personal.

    

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English