Vård & Omsorg

Ökad trygghet för personal och vårdtagare

Inom sjukvården, på sjukhus, äldreboenden och servicehus erbjuder vi trygghet, enkelhet och säkerhet för både personal och vårdtagare. Tiden är kritisk, vi hjälper er att snabbt och effektivt kommunicera med varandra, att kunna ringa eller att besvara larm från behövande. Våra telefoner / kommunikationsterminaler är tåliga, robusta, har stora tydliga knappar och är enkla att använda.


Tyst Vårdmiljö

När våra telefoner används i kombination med ett patientsignal- eller kallelsesystem så främjas tyst vårdmiljö. Varje larm skickas direkt till rätt person, om ingen svarar så eskaleras larmet till en annan grupp eller en annan telefon. Man kan undvika pipande och blinkande displayer i taket och man skyddar patientens integritet.


Tryggare personal med trådlös teknik
Ibland kan man känna sig otrygg, speciellt då man arbetar ensam. Våra telefoner har larmknapp som gör att personal snabbt kan komma i kontakt med kollegor eller larmcentral.


Positionering
Med hjälp av smarta funktioner som positionering kan man enkelt ha koll på var vårdtagare eller personal befinner sig när dom larmar. Tekniken bygger på aktiv RFID har bevisats fungera i mer än 10 år och är toppmodern fortfarande.

Läs mer:C-3110 larmlista
Larmspecifika menyer i C31XX serien "Trygghetslarms anpassat"


Anpassade produkter

 

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English