• Start
  • Nyheter
  • Som vi längtat! Första officiella programvaran för SMART1 är releasad...

Som vi längtat! Första officiella programvaran för SMART1 är releasad...


smart1 verifiedVårt arbete med SMART1 har pågått i snart två år. Nu känner vi oss äntligen trygga med att låta fler kunder ta del av denna lösning som bygger på modern teknik, anpassad för säker kommunikation. Första officiella programvaran, release 2.0 finns nu tillgänglig för återförsäljare som redan hoppat på tåget!


Pilotinstallationer, tester och verifiering... SMART1 är redo för full drift!
Säkerhet är ett av våra främsta ledord, och det var med säkerhet i fokus och 20 års erfarenhet i branschen som uppbyggnaden av SMART systemet startade. De senaste månaderna har SMART1 körts i flertalet pilotinstallationer. Här har vi kunnat samla på oss information, testat, lärt oss massor och fixat en del fel. Nu är den första testperioden över och SMART1 kan köras i full drift, detta något som vi sett fram emot länge!


SMART1 anpassas efter behov
De flesta som idag använder våra produkter arbetar i miljöer där det krävs lite extra när det gäller hållbarhet, tillgänglighet och säkerhet, och just detta är SMART1 anpassad efter. Smarta detaljer och funktioner ökar tryggheten för personer som jobbar ensamma eller där det kan förekomma situationer med hot och våld.

SMART Systemet är unikt i sitt slag – SMART1 som har en öppen Android plattform körs på en mix av DECT och WiFi med smarta funktioner via Bluetooth och NFC. Kombinationen gör att tal & larmhantering kan överföras på ett säkert och kontrollerat sätt via en dedikerad larm & talkanal, samtidigt som telefonen är öppen för integration av vanliga moderna Android appar.


Optimal trygghet, dygnet runt – enkelt, snabbt & säkert!
Telefonen har inbyggt överfallslarm och toppdisplay som visar viktig information utan att den behöver tas ur fickan - enkelt, snabbt och säkert. Till skillnad från vanliga mobiltelefoner är SMART1 designad för att kunna användas dygnet runt med batteribyte, laddfack och hållbart clips.

Läs om hur man kan använda SMART1 inom Handel, Hotell, Marin, Kriminalvård och Vård & Omsorg

  • handel470
  • hotell470
  • marin470
  • skerhet470
  • vrd470

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English