• Start
  • Nyheter
  • Utökat samarbete med Zenitel! Stärkt närvaro i Sverige!

Utökat samarbete med Zenitel! Stärkt närvaro i Sverige!

COBS Vingtor stentofon
COBS har under flera år haft ett nära samarbete med Zenitel, som är experter på kritisk kommunikation och tillverkare av varumärket Vingtor-Stentofon. Efter att tidigare ha delat på distributionsansvaret får COBS nu stärkt marknadsposition i Sverige. "Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med lösningar anpassade för kriskommunikation hos verksamheter med höga krav på säkerhet” säger COBS försäljningschef Claes Falk.


Vingtor-Stentofon är välkänt över hela världen. Systemen baseras på modern teknik och passar för ljud och tal i säkerhetsapplikationer. Det kan handla om fastighetssäkerhet som dörrkommunikation, in- och utrymningslarm, det kan vara intercomlösningar anpassade för industriell och marin miljö, cellkommunikation inom kriminalvården, nödtelefoni för broar och tunnlar, högtalarsystem på flygplatser och järnvägar eller inom annan infrastruktur i offentlig miljö. "De senaste åren har vi även sett ett ökat intresse från skolor som vill se över beredskapen för situationer där hot och våld kan förekomma. Med några enkla steg kan man få ett riktigt bra skydd för människor och egendom, samtidigt som systemet kan användas för effektiv daglig kommunikation".


Ett typiskt Vingtor-Stentofon system bygger på snabb tvåvägskommunikation, samt möjlighet till att göra högtalande utrop och skicka förinspelade meddelanden till utvalda områden eller över en hel anläggning. Snabb, tydlig och säker kommunikation är grundläggande för att kunna snabba upp åtgärder i en nödsituation.

 

 

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English