SMART1 installeras på boende i Finland!

SMART1 finlandNu har det blivit Finlands tur att prova på SMART1! Seniortek OY som levererar säkerhetslösningar inom bland annat äldrevård och skola har lång erfarenhet i branschen, och SMART1 blir ett bra komplement till deras befintliga erbjudande.


Seniortek fick förra veckan utbildning i SMART systemet, och har redan levererat Finlands första SMART1 anläggning! "Vi är otroligt glada över det nya samarbetet och ser fram emot att tillsammans bearbeta den finska marknaden. Genom integration av olika system kan man få flera funktioner anslutna till samma gränssnitt, som till exempel brandlarm och kameraövervakning, som kanske tidigare hanterats separat. Man får all nödvändig information tillgänglig från samma enhet och för rätt personer, säger Magnus Johansson, COBS.

 

Enkelhet säkerhet trygghet
Tillsammans lägger vi stort fokus på att försöka förenkla arbetet och frigöra tid för vårdpersonalen så att de kan få mer tid över att spendera tillsammans med de boende. Att använda SMART1 som ett hjälpande arbetsverktyg är ett enkelt steg i rätt riktining!

Förutom enkelheten lägger vi också stor vikt på säkerheten. Eftersom vi använder oss av ett dedikerat larmprotokoll undviker man störningar som kan förekomma i ett vanligt mobilnät. "Med en lokal larm- och kommunikationsplattform lever man i en skyddad värld med maximal täckning, där larmen med säkerhet når rätt mottagare".

 

 

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English