PIVOT:S blir larmmottagare i Region Halland

hsh pivot


Hallands Sjukhus Halmstad är ett komplett akutsjukhus med specialistvård dygnet runt. När sjukhuset nyligen önskade nya larmmottagare till delar ur personalen valde man att testa PIVOT:S. WiFi-enheten uppfyllde sjukhusets krav och är nu redo att köras i skarpa lägen!


Med en design som passar sjukhusmiljön
PIVOT:S är designad för tuffa arbetsmiljöer med höga krav på tillförlitlighet. Med IP-64 klassning och specialglas tål den det mesta och håller i flera år till skillnad från många av dagens smartphones. En androidbaserad plattform gör att den är enkel att använda och man har tillgång till flertalet appar. PIVOT:S körs helt via WiFi och är smidig att integrera mot andra system som används i sjukhusets larm- och kommunikationslösning.


Modern teknik för kritiska larm
En grundprincip för all vårdverksamhet är att ge patienterna ett säkert och professionellt omhändertagande. Larmmottagare tillhör de viktigaste arbetsredskapen och höga krav ställs därför på driftsäkerheten. Hallands sjukhus jobbar systematiskt med patientsäkerhet och har system och rutiner för att minimerar risken för vårdskador.

”I Halmstad har man valt att enbart använda PIVOT:S som en larmmottagare, men förutom att ta emot och hantera larm är det självklart även möjligt att använda den för samtal, meddelanden, mail osv.” säger Claes Falk som är försäljningsansvarig på COBS AB.

 

COBS Sociala Media

linkedin rundfacebook rundyoutube rundinsta rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English