COBS Nytt Augusti 2017


Under nästa vecka pågår underhållsarbete av vår hemsida och den kan därför periodvis se lite annorlunda ut. Vi hoppas att detta inte ställer till med några problem.
Behöver du dokument från vår supportportal så se till att ladda hem dem redan nu. Är det något du undrar över så finns vi självklart som vanligt på mail och telefon :)


hshPIVOT:S blir larmmottagare i Region Halland

När Hallands Sjukhus Halmstad nyligen önskade investera i nya larmmottagare fick man möjlighet att under en tid testa PIVOT:S från COBS. WiFi-enheten uppfyllde sjukhusets förväntningar och är nu redo att köras i skarpa lägen!

 

Läs hela pressreleasen

 

Mer om PIVOT:S

 


pushtotalkGör dig hörd med Push-To-Talk

Telefonsamtal eller högtalande meddelanden via PA-system är inte alltid att föredra för interna meddelande inom ett team.

SMART1 har funktionen Push-To-Talk som är en direktlinje till dina kollegor. Genom en knapptryckning kan du snabbt nå ut till rätt grupp. Alla hör meddelandet samtidigt utan att man behöver vänta på att de ska plocka upp telefonen.

 

Läs mer...

 


speakDen enkla telefonen för det smarta systemet - SPEAK

SPEAK är avsedd för mobila användare i inomhusmiljö som primärt använder sin telefon för att ringa eller för att bli nådda...

Kombinera SPEAK med SMART1 så har du en komplett kommunikationslösning för alla typer av användare.

 

Mer information finns på vår hemsida

 

 


2n nyheterDu har väl inte missat nyheterna från 2N?

IP Intercom marknaden växer och vi har fått in flera intressanta nyheter från 2N.

IP Solo är en smidig porttelefon som passar utmärkt där man bara behöver en knapp och kamera. Kompakt, snygg och enkel - för den moderna villan eller ett mindre kontor!

Vi har också fått in Blåtandsläsare, fingeravtrycksläsare och touchskärmsmodul till IP-Verso, men även som fristående enheter.

 


 

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English