COBS Nytt Januari 2018

 

Lounge Event förr veckan - MVTe nästa!loungeevent mvte

 

Våra lösningar används idag inom många olika segment och anpassas efter varje kund.

Förra veckan deltog vi på Lounge Event - en mässa för framtidens hotell, nästa vecka är det dags för Mötesplatsen för välfärdsteknologi och e-hälsa inom vård & omsorg.


SMART1 Telefonboksmart kontakter


Flexibiliteten ökar! Nu går det lägga in personliga telefonböcker på varje SMART1 -användare. De olika kontaktlistorna knyts till rätt person i SMART Manager, och användarna får därmed alltid upp sina egna kontakter vid inloggning i telefonen.


Perfekt för verksamheter där anställda arbetar i skift och använder samma telefon. Varje användare kan ha flera egna eller gemensamma telefonböcker.

 


Nu kan du köra upp till 64 enheter i serverlöst lägeStentofon pulse


Stentofon Pulse är ett serverlöst och helt IP-baserat intercom system som nu utökat kapaciteten från 16 till 64 enheter !


Eftersom systemet inte kräver någon central server är det både installationsvänligt och ekonomiskt tilltalande för små till medelstora system . Anslut enheterna till nätverket, konfigurera via din browser och börja använda!

Mer om Stentofon Pulse

 


3 års garanti på 2N2n 3 year warranty


2N strävar precis som vi efter att kunden ska känna sig trygg med våra produkter. Därför har vi nu 3 års garanti på hela 2N sortimentet ! Gäller produkterna som säljs från och med nu.

 


Använd SMART1 som en enkel och snabb komradio

Kan man nå 1000 kollegor på en sekund? En enda knapptryckning och alla i din grupp hör dig direkt... Du har väl inte missat att SMART1 har inbyggd PTT-funktion! Push to Talk (PTT) är otroligt effektivt för att snabbt nå ut med ett meddelande till en grupp människor - perfekt för mobil personal som jobbar i team över stora ytor eller i olika byggnader


 

COBS Sociala Media

linkedin rundfacebook rundyoutube rundinsta rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English