COBS Nytt Juni 2018

 

Semestern närmar sig!

Nu är det snart dags för semester för de allra flesta, hoppas att ni redan hunnit njuta lite av sommaren! Vi vill uppmärksamma er på att vår leveransavdelning håller stängt under veckorna 29-30. Tänk därför på att lägga beställningar i tid :)

 


 

Sveriges bästa rederi valde SMART1

För att säkra upp larm och trådlös telefoni på kryssningsfartyget M/S Birka tog Rederi Eckerö hjälp av Zenitel. De valde SMART1 och därmed en framtidssäker trådlös telefoni- och larmplattform.

 

Läs mer

 


 guards ptt

Nya funktioner i SMART1

Push to Talk (PTT) är den snabbaste och effektivaste metoden för att nå en grupp av människor samtidigt med information. Nu är funktionen äntligen releasad!

Chatta med dina kollegor! Ibland är det smidigast att kommunicera via chatt. Nu finns äntligen funktionen även i SMART1, precis som det ska vara i ett modernt kommunikationsredskap!

 


 onguard logo

OnGuard integrerat i CMS!

Lenel On-Guard är ett överordnat system för larminsamling och larmpresentation. CMS integrerar med On-Guard via en inbyggd plugin i Lenel On Guard och via en IP-förbindelse med CMS.

Syftet är att i On-Guard kunna ta emot larm och meddelanden från bärbara/portabla enheter såsom DECT telefoner, pagers och larmsändare. Fungerar med i princip alla produkter anslutna via CMS. Läs mer

 


 fingerprint lte

Komplettera din IP-Verso med en fingeravtrycksläsare!

Öppna dörren med ditt finger.

Modernt, snyggt och säkert. Att läsa av fingeravtrycket är både coolare och säkrare än att ha en kod.

 


 

Porttelefon via 4G (LTE) nätet

LTE Verso är en porttelefon som använder sig av mobilnätet. Precis som syskonen i Verso familjen är den modulär och kan kompletteras med alla befintliga moduler.

LTE Verso ger ännu mer frihet, har hög säkerhet och hållbarhet - ett utmärkt val där det är svårt att dra fram kablage. En inbyggd antenn döljs i ett av modulfacken men kan också kompletteras med en yttre antenn om mottagningsförhållandena är lite sämre.

 

 


 ulf

Välkommen Ulf!

Ulf Valinder är nya säljaren på COBS! Ulf har lång erfarenhet inom telefonibranschen och kommer primärt att arbeta med försäljning av våra telekom & säkerhetsprodukter. Har ni frågor gällande våra produkter eller vill komma i kontakt med Ulf så nås han på:

+46 31 33 33 845 eller ulf.valinder [a] cobs.se

 


 

COBS Sociala Media

linkedin rundfacebook rundyoutube rundinsta rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
Girovägen 13
SE-175 62 Järfälla
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English