• Start
  • Nyheter
  • Produktnyhet: Säkrare kommunikation avgörande för vårdpersonalens trygghet

Produktnyhet: Säkrare kommunikation avgörande för vårdpersonalens trygghet

COBS header april min

Säkrare kommunikation avgörande för vårdpersonalens trygghet

Den arbetsmiljö som personal inom vård och omsorg befinner sig i idag innebär att smittorisken för COVID-19 är hög och man vill så långt det går undvika onödig kontakt. 

 "Vi har sett ökat behov av säkrare kommunikationslösningar för sjukvården, särskilt med tanke på den ökade smittorisken. En stor andel av vårdpersonalen har idag enbart tillgång till sin mobila enhet för akuta samtal, och behöver enklare medel att kommunicera med i kritiska och akuta situationer.” säger Gunnar Ekedahl på COBS.

Vi på COBS vill, precis som många andra aktörer, bidra till att förbättra situationen under den utmanande tid vi lever i just nu. Vårt bidrag är vår interkom/snabbtelefoni-lösning för kliniskt rena miljöer där samtal kan etableras och avslutas utan beröring med händern21236578204 75d7f0beac oa.

Vår snabbtelefonilösning är avsedd att enkelt kunna installeras av vårdpersonalen på mindre än 1 minut. För att klara verksamhetens höga krav på säkerhet, är apparaten kemikalieresistent, har en antibakteriell front och är avtorkningsbar. Med en armbågskontakt/fotpedal som tillval kan uppringning och samtal ske utan handberöring, för extra hög säkerhet.

Utanför den kliniska miljön kan den befintliga telefonilösning på ex sjukhuset användas. Finns inte den möjligheten har vi både fasta och bärbara svarsapparater. Även i denna miljö kan armbågskontakt / fotpedal användas.

Kort och gott erbjuder vi kommunikationslösningar med hög ljudkvalitet och enkelt handhavande som är anpassade för miljön där den ska användas.

Kontakta gärna våra säljare på COBS för att höra mer. Telefon +46 31 33 33 840 eller mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Gunnar Ekedahl | 0706-35 32 34 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Peter Åstrand | 0706-35 38 85 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ta hand om er!

Taggar: staff security, care, vård

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English