• Start
  • Nyheter
  • SMART1 från COBS blev precis lite smartare med Pie (dvs Android 9)

SMART1 från COBS blev precis lite smartare med Pie (dvs Android 9)

SMART1 Pie

Vår smarttelefon, SMART1, har ett flertal unika funktioner och fördelar jämfört med andra smarttelefoner, men även DECT telefoner, personsökare och kommunikationsradiosystem. Med SMART1 får du personlarm med noggrann positionering, Push-To-Talk (PTT) och mycket mer. Plattformen, infrastrukturen och handenheterna tillhandahåller ett fristående och kostnadseffektivt system med säkerställd radiotäckning och komplett funktionalitet som också helt ägs och kontrolleras av kunden. Just på grund av dessa egenskaper används SMART1 ofta i riskexponerade miljöer där personsäkerhet och tillförlitlighet till hela systemet är kritiska faktorer för såväl slutanvändarna som deras organisationer. SMART1 får ofta mycket positiva utmärkelser för sitt tydliga och användarvänliga gränssnitt samt dess unika funktionalitet vilket ofta är viktiga funktioner för exempelvis beredskapspersonal som snabbt behöver kunna hitta en kollega i nöd.

I en arbetsmiljö där pålitlig mobilkommunikation, personsäkerhet och arbetsflöde har högsta prioritet, kan SMART1 mycket väl vara det smartaste alternativet för dig.

Dessutom kommer SMART1 nu med Android 9, som ger en kraftfullare lösning och möjliggör för betydligt fler appar som gynnar användaren och den lokala organisationen med effektivare arbetsflöde.

Notera att SMART1 är kompatibel och nu fungerar i såväl COBS SMART som COBS CWS system samt även i Spectralinks olika DECT system.

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English