kundcase hotell

Sveriges äldsta hotell använder SMART kommunikationslösning

Telefoni & larm som en helhetslösning. Smarta, mobila enheter med överfallslarm till personalen. Internt kan systemet användas för att höja servicen gentemot gäster, till exempel genom att tillkalla personal när det är mycket att göra i receptionen.

Läs mer

kundcase marin

SMART1 används för kommunikation ombord på M/S Birka

För att säkra upp larm och trådlös telefoni på kryssningsfartyget M/S Birka valde Rederi Eckerö ihop med Zenitel SMART1. Med avancerade larmfunktioner och systemets dedikerade, störningsfria frekvensband kan man känna sig trygg. En unik toppdisplay ersätter de personsökare som man använt ombord tidigare.

Läs mer

kundcase skola

System för inrymning till skola i Göteborg, interntelefoni följde med som en bonus

För att skapa en trygg miljö för elever, personal och besökare använder man högtalarsystem som kan nå alla utrymmen, och med hjälp av ett datasystem kan man enkelt låsa alla ytterdörrar.

Läs mer

kundcase vård

SMART arbetsredskap på Mjörnviksholm HVB

SMART1 kan användas både som larmmottagare, telefon och personsökare - ett perfekt verktyg i vård- och omsorgsmiljöer med flera olika typer av larm och höga krav på tillgänglighet. När det tidigare systemet för larm och kommunikation började gå ur tiden valde Mjörnviksholm HVB SMART1

Läs mer

kundcase fängelse

Överfallslarm och kritisk kommunikation på fängelse i Belgien

Poort van Beveren är en anstalt på ca 30 000 m² med plats för över 300 intagna. Arbetsmiljön på en anstalt kan vara tuff och innebära vissa risker, därför har anläggningen ett IP-DECT system med larm och kritisk kommunikation från COBS installerat för att trygga de anställda.

Läs mer

COBS Sociala Media

linkedin rundyoutube rund

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English