smart 000

SMART1 är en kraftfull, androidbaserad trådlös telefon utvecklat för att skydda personal i utsatta miljöer. Kombinationen av stabil teknik, hög säkerhet och unika funktioner resulterar i ökad effektivitet och säkerhet på fler arbetsplatser. Toppdisplay, exakt positionering, dedikerad larmknapp och Push to talk är några av funktionerna som gör SMART1 till ett smart arbetsverktyg som kan bidra till en bättre vardag

smart 001

Trygghet

För att trygga personal har SMART1 funktioner som positionering, dedikerad larmknapp, komradio och avancerad larmhantering

smart 002

Ett arbetsredskap

SMART1 kan ha flera olika användare och fungerar dygnet runt. Bältesklips & laddare är anpassade tillbehör för användning i arbetet

smart 003

Integrerbar

En öppen plattform gör att man kan integrera porttelefoni, brandlarm, e-mail eller verksamhetssystem av olika slag, så att allt finns samlat på ett ställe.

smart 004

Säkerhet

Säker och välbeprövad teknik för kritiska larm och meddelanden, som garanterat når rätt mottagare i rätt tid, oberoende av mobiltelefonnätet.

ms birka

Rederi Eckerö valde smart helhetslösning

På M/S Birka samsas en rad olika verksamheter som hotell, restaurang, nattklubb, affärer, maskindrift & väktare om vart annat. Verksamheten sover aldrig och kräver tillgänglighet 24 timmar om dygnet. Pålitlig och smart kommunikation är helt enkelt en avgörande faktor, och SMART1 blev ett självklart val.

Fortsätt läsa...

mjörnvikshjpg

SMART1 arbetsredskap på Mjörnviksholm HVB

Nytida Mjörnviksholm är ett vård- och rehabiliteringshem för vuxna personer med psykiska funktionshinder. När det tidigare systemet för larm och kommunikation började gå ur tiden valde man att satsa på SMART1. Larmhantering stod i fokus, med önskemål och krav på vissa funktioner

Fortsätt läsa...

hotel continentaldusud

Larm och kommunikation på Sveriges äldsta hotell

När Hotel Continental du Sud sökte efter ett nytt system för kommunikation satsade de på SMART1. Det som framför allt lockade dem till att välja just COBS var helheten.  I lösingen ingår både internkommunikation med smarta, mobila enheter till personalen, och överfallslarm för ökad trygghet.

Fortsätt läsa...

SMART1 - med högsta möjliga säkerhet och tillgänglighet

 

SMART systemet är ett modernt trådlöst telefonsystem anpassat för kommunikation inom en byggnad. Våra kunder kräver oftast säker och tillgänglig kommunikation dygnet runt, och inte vara beroende av mobiltelefoninätet.

Vi har tagit 20 års erfarenhet inom COBS och byggt något helt unikt. Ett modernt DECT system, kombinerat med WiFi, Bluetooth och NFC, helt öppet för integration. Vår teknologi säkrar tal och larm över en dedikerad kanal, men med möjlighet att integrera vanliga Androidappar.

 

 • Allt i ettsmart1 front features
  Telefon, personsökare och komradio. Kombinationen av teknik och funktionalitet gör SMART1 till ett otroligt kraftfullt verktyg.
 • Snabba notiser
  Toppdisplayen kan ge snabba och tydliga notiser om brådskande larm.
 • Specialbyggd
  SMART1 robust och tåligare än de flesta mobiltelefoner. Bältesclips och extrabatterier är tillbehör som gör SMART1 unik.
 • Personlarm
  Överfallslarm och inbyggd positionering gör att personalen kan känna sig trygg i obehagliga situationer.
 • Enkelhet
  Ett välbekant användargränssnitt och fysiska knappar är en kombination av det bästa ur två världar och gör att telefonen är lätt att använda.
 • Störningsfritt
  Använd DECT för kritiska delar som larm och tal för att säkerställa att allt fungerar när det måste, oberoende av mobilnätets täckning eller internet.
 • Anpassningsbart
  Systemet är skalbart och funktioner kan anpassas efter verksamhetens behov.

 

 


Nyfiken på om SMART1 är lösningen för er?
Kontakta oss på tel 031-3333840 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-postadress
Vänligen ange telefonnummer vi kan nå dig på
För att bli kontaktad av rätt person hos oss, beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller.
För att kunna registrera dig till vårt nyhetsbrev behöver vi ditt godkännande .
Jag är inte en robot
Uppdatera Invalid Input

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English