Hotell Continental

Sveriges äldsta hotell använder SMART kommunikationslösning 


När Hotel Continental du Sud sökte efter ett nytt system för kommunikation valde de SMART1. Det som framför allt lockade dem till att välja just COBS var helheten.  I lösingen ingår både internkommunikation med smarta, mobila enheter till personalen, och överfallslarm. Internt kan systemet användas för att höja servicen gentemot gäster, genom att tillkalla personal när det är mycket att göra i receptionen. Det kan också användas för att få hjälp om det skulle uppstå en situation där en vakt behöver tillkallas. 

– Det känns bra som arbetsgivare att kunna ge våra medarbetare den tryggheten. Det nya systemet har även kopplat nödlarmen från rummen så det kommer i personalens enheter när en gäst trycker på dem. Då kan vi hitta den som behöver hjälp snabbt, säger Martin Jönsson.

Fortsätt läsa...

5-Stjärnig kommunikation för hotell

smart1 roomserviceCOBS SMART1 är en smart lösning för receptionister såväl som för mobila medarbetare. Hela personalstyrkan kan på ett smidigt sätt kontakta varandra, svara på samtal och samtidigt finnas tillgängliga för hotellets gäster. Det som är unikt med COBS är att vi kombinerar larm med telefoni, vi integrerar SMART1 med till exempel brandlarm och verksamhetssystem, så du får allt samlat i en enhet, och det är just den helheten som våra kunder brukar värdera allra högst.

  • Kritiska larm - tex. brand, säkerhet, handikappslarm
  • Telefonsamtal - in och ut
  • Överfallslarm för ensamarbetare
  • Full täckning i hela byggnaden

 

star SERVICEKÄNSLAN

Låt städpersonal klarrapportera via app, låt konferensgäster nå rätt personal med ett knapptryck och effektivisera brandskyddsarbetet med moderna verktyg

security TRYGGT ARBETE

Att kombinera telefonisystemet med personallarm är ofta ekonomiskt fördelaktigt, och visar samtidigt att man värnar om personalens bästa

trendup ALLTID NÅBAR

 Personalen kan nå varandra i hela fastigheten, oavsett mobiltäckning. Telefoni, komradio, appar, videosamtal och snabb hantering av uppdrag. Med våra lösningar finns massor av möjligheter

 alarm KRITISKA LARM

Vi vill spara tid och steg. Integrera brandlarm, sprinkler, PMS system (FIAS-protokoll), e-mail eller andra system

 

 


Vill du förbättra kundupplevelsen och samtidigt öka tryggheten för dina medarbetare?

Hotel Continental du Sud är ett av de hotell som valt att installera COBS SMART1. Systemet har allt från en modern telefonväxel till smarta funktioner med internkommunikation och larm. Dessutom kan personalen enkelt styra hotellsystemen via app.

 

Vill du veta mer?

Du får en kostnadsfri konsultation om du vill diskutera ämnet vidare. Jag berättar gärna om hur vi hjälpt andra kunder och kan förklara våra helhetslösningar för larm och kommunikation mer detaljerat.


Kontakta oss direkt eller fyll i dina uppgifter här bredvid så hör vi av oss inom kort!


Försäljning
+46 31 33 33 855
sales@cobs.se

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-postadress
Vänligen ange telefonnummer vi kan nå dig på
För att bli kontaktad av rätt person hos oss, beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller.
För att kunna registrera dig till vårt nyhetsbrev behöver vi ditt godkännande .
Jag är inte en robot
Uppdatera Invalid Input

Säkerhet & service i toppklass

Vi levererar larm & telefoni i samma lösning, systemen är skalbara och kan växa stegvis med verksamheten

framsida

Hämta broschyr

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English