fängelse 000

Med våra produkter för kritisk kommunikation vill vi öka tryggheten och säkerheten för personal i utsatta miljöer, som till exempel inom fängelser eller rättspsykiatri. Genom att använda välbeprövad och stabil teknik för larm och tal uppnår våra lösningar hög pålitlighet, och kan både förbättra och säkra upp kommunikationen. Systemen är flexibla och skalbara, vilket gör dem anpassningsbara efter önskemål, med funktioner som kan adderas i takt med att verksamheten förändras.

Gratis konsultation

3115 000

Hög säkerhet

 Stryktåliga telefoner med högsta möjliga säkerhet för att trygga personalen. Överfallslarm, rycklarm, "ej i rörelse" larm, fallarm och positionslarm.

cms 000

Integration

Våra lösningar byggs på öppen standard och kan integreras med andra plattformer som Lenel, Pacom, Integral mm.

stentofon 001

Kritisk kommunikation

 Vandalskyddade produkter designade för kritisk kommunikation i extremt utsatta miljöer. Nödtelefon, anropspunkt, cellkommunikation och avancerade svarsapparater

larm 000

Positionering

 Med exakt positionering kan kollegor eller väktare snabbt och lätt lokalisera en person som larmat

beveeren

Överfallslarm och kritisk kommunikation på fängelse i Belgien

 
Poort van Beveren är en anstalt på ca 30 000 m² med plats för över 300 intagna. Anläggningen har ett IP-DECT system med larm och kritisk kommunikation från COBS installerat för att trygga de anställda.

Arbetsmiljön på en anstalt kan vara tuff och innebära vissa risker, det krävs därför att personalen snabbt får information om larm och att de snabbt kan komma i kontakt med kollegor, vakter eller övriga omvärlden. För att uppfylla dessa krav blev det holländska säkerhetsföretaget Ooperon som fick uppdraget att leverera Poort van Beverens system för överfallslarm och säker telefoni. För högsta möjliga säkerhet har man kompletterat systemet med positionering, vilket innebär att man snabbt kan se exakt var den som larmat befinner sig.

Fortsätt läsa...

Högsta möjliga säkerhet. Rätt information till rätt person i rätt tid

verfallslarm 000
Våra telefoner och larmsändare kan avge larm vid givna positioner, som påminnelser till en själv eller som larm till kollegor. Det kan även skickas automatiskt larm vid fall eller då ett normalt rörelsemönster ändras. Genom ett tryck på larmknappen kan hjälp påkallas när som helst, oavsett var i byggnaden personen befinner sig och helt oberoende av mobiltäckning.


Våra produkter för larm och kommunikation är designade för att kunna användas i de mest skiftande miljöer. Produkterna kan kombineras och funktionerna anpassas efter just era behov och önskemål:


Att snabbt kunna ta emot information är ofta nyckeln till att ta rätt beslut i rätt tid. Oavsett om det är ett larm om brand på 118:e våningen eller om det ett överfallslarm från en väktare i garaget. Tiden är kritisk, därför har vi via vår larmserver integrerat ett unikt, tydligt gränssnitt som via ikoner och färger indikerar vilken typ av larm som mottagits och vilken åtgärd som skall vidtagas.

 


 

Vill du öka tryggheten för de anställda?

Finns det risk för våld och/eller hot? Behövs larm för ensamarbetare? Vi kan hjälpa till att skapa en arbetsplats är personalen alltid har möjlighet att larma och kontakta kollegor när det behövs, eller att få kontinuerlig övervakning i riktigt kritiska applikationer. Se till att få ut så mycket som möjligt av din investering! Våra lösningar kan enkelt integreras med andra system, som till exempel brandlarm, porttelefoni, kameraövervakning eller olika typer av verksamhetssystem. 

 

Vill du veta mer?

Du får en kostnadsfri konsultation om du vill diskutera ämnet vidare. Jag berättar gärna om hur vi hjälpt andra kunder och kan förklara våra helhetslösningar för larm och kommunikation mer detaljerat.


Kontakta oss direkt eller fyll i dina uppgifter här bredvid så hör vi av oss inom kort!


Försäljning
+46 31 33 33 855
sales@cobs.se

Vänligen ange ditt namn
Vänligen ange din e-postadress
Vänligen ange telefonnummer vi kan nå dig på
För att bli kontaktad av rätt person hos oss, beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller.
För att kunna registrera dig till vårt nyhetsbrev behöver vi ditt godkännande .
Jag är inte en robot
Uppdatera Invalid Input

COBS AB Göteborg (Huvudkontor)
Norra Långebergsgatan 4
SE-421 32 Västra Frölunda
+46 31 33 33 840

COBS AB Stockholm
+46 8 621 16 75

lagercrantz group logo   

Språk / Language

English